Συγγνώμη το φωτογραφικό υλικό προστατεύεται από Πνευματικά Δικαιώματα Ιδιοκτησία
logo
logo

Φωτογράφος / Σκηνοθέτης, Αντώνης Σακελλαρόπουλος | Καλαμάτα

Σχετικά με

Φωτογράφος γάμου στην Καλαμάτα / σκηνοθέτης Αντώνης Σακελλαρόπουλος.
  • Η πρώτη επαφή 

Η πρώτη επαφή μου με την φωτογραφία και τον τρόπο να συλλαμβάνω την εικόνα, ήταν πριν από πολλά χρόνια όταν ο πατέρας μου, μου έκανε δώρο την πρώτη φωτογραφική μηχανή μου σε ηλικία μόλις 15 χρονών. Από εκεί και πέρα, η φωτογραφία έγινε κομμάτι της ζωής μου σαν χόμπι όπου και το συνδύασα με το επάγγελμα μου.

  • Το επάγγελμα μου

    Όταν ήμουν 27 ετών,άρχισα να δουλεύω σαν Σκηνοθέτης στον Τηλεοπτικό σταθμό Best-tv και στην εταιρία παραγωγής Audiovisual η οποία ασχολούνταν με το γύρισμα τηλεοπτικών εκπομπών διαφημιστικών και εξωτερικών μεταδόσεων Πέρα από τη σκηνοθεσία είχα την ευκαιρία να συλλαμβάνω εικόνες σε πολλά γεγονότα events, shows, ενώ τους γάμους τους ξεκίνησα μόνο για κάποιους φίλους μου.

  • Η Ίδρυση

Για αρκετά χρόνια δούλεψα έτσι, ταυτόχρονα με την κύρια δουλειά μου σαν σκηνοθέτης και το 2009 αποφάσισα να ιδρύσω το δικο μου Studio όπου ασχολήθηκα αποκλειστικά με την φωτογραφία.

  • Η Eπιλογή

Τα κριτήρια επιλογής του φωτογράφου για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σου  δεν περιορίζονται μόνο στην τεχνική και καλλιτεχνική του αρτιότητα, αλλά αγγίζουν και πιο ευαίσθητες αλλά εξίσου σημαντικές παραμέτρους, ο επαγγελματισμός, η άρτια συμπεριφορά, η τυπικότητα και η συνέπεια απέναντι στους πελάτες είναι από τα κριτήρια που χαρακτηρίζουν εμένα και την ομάδα μου

Αντώνης Σακελλαρόπουλος

Φωτογράφος / Σκηνοθέτης

Ένα κλικ διαρκεί για πάντα ...

Έχει χαμόγελα - Έχει Συγκίνηση - Έχει φως - Έχει κάτι από εσάς